11 de nov. 2009

2.1.CANVIS EN EL QÜESTIONARI DE L'AVALUACIÓ INICIAL



Si comparem el qüestionar de l’avaluació inicial amb els canvis que es produirien actualment si el tornes a fer veuríem que hi ha moltes diferències, ja que la meva informació sobre el tema s’ha anat ampliant i he anat integrant la nova informació, reestructurant la que ja tenia, per tant, puc dir que s’ha produït un canvi conceptual. A continuació podem observar el qüestionari amb les respostes que posaria actualment:

 
TE2) L’objecte principal de la Tecnologia Educativa és oferir un bon ventall de tècniques per als docents: 6. Actualment posaria un 4, ja que si que és un dels objectes, no és l’únic, també ofereix un munt de tècniques per als estudiants, com per exemple la organització dels conceptes.

CC2) Aprenc tant dels companys com dels materials i consultors: 8. Actualment posaria un 9. ja que amb la lectura dels mòduls només se’ns obren molts interrogants que gràcies als companys i al consultor es poden resoldre.

TC1) Els professionals de l’educació han de ser competents en les tècniques que asseguren la correcta transmissió del coneixement : 9. Actualment posaria un 1, ja que hem de tenir molt present que el coneixement no es transmet, si no que es construeix, per tant si que hem de ser competents en tècniques però no les de transmissió de coneixement sinó en tècniques de per impulsar un aprenentatge significatiu, per ajudar als estudiant a resoldre problemes,...

DT2) La tecnologia es basa en la ciència per la qual cosa és neutral en relació a prejudicis, valors i actituds: 3. Actualment posaria un 1, ja que la tecnologia no pot ser neutral ja que sempre es desenvolupa en un context determinat del qual en rep influencies.
 
CC1) Les aules de la UOC són una comunitat d’aprenentatge: 8. Actualment 10, ja que hi estic totalment d’acord, ja que ofereixen un aprenentatge actiu, comunicatiu, col•laboratiu i significatiu.

DU2) Els debats virtuals suposen perdre força hores amb poc benefici personal:4. Actualment posaria un 3, ja que al poder veure diferents punts de vista sobre un concepte, ens fa replantejar els nostres models de pensament i fins i tot ens pot portar al canvi conceptual, construint així coneixement.

DU1)Els debats a la UOC poden millorar moltíssim:3. Actualment posaria un 7, ja que amb el debat que varem realitzar vaig poder comprovar com un debat ben estructurat i amb una bona argumentació pot millorar seguir el fil del debat i ajudar-nos a construir coneixement.

TC2) Les TIC són necessàries per transmetre els continguts als alumnes: 7. Actualment posaria un 3, ja que com ja he comentat abans el coneixement no es transmet, sinó que es construeix. Per tant les TIC són necessàries per a construir models i aconseguir així un aprenentatge significatiu.

DT1) El canvi tecnològic determina el canvi social: 7. Actualment posaria un 5, penso que la relació entre tecnologia i societat tenen una relació molt complexa i tots dos s’influencien mútuament.









Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada